ЕкоБлог

Тим младих стручњака из области екологије, заштите животне средине, биологије и пејзажне архитектуре покренуо је 2017. године  ЕкоБлог, еколошки портал који до данас бележи константан раст посећености.

Иза ЕкоБлога стоји уигран мултидисциплинарни тим који чини 25 аутора из различитих крајева Србије. Основни метод рада ЕкоБлога је научно-истраживачко новинарство у служби едукације и информисаности шире јавности из области екологије, заштите животне средине, биологије, пољопривреде и сл. Такав приступ наилази на веома добру повратну реакцију, како стручне јавности тако и најширег круга читалаца па се можемо похвалити писмима у којима нас читаоци обавештавају да због наших текстова усвајају нове, добре, навике, док стручна лица користе информације са портала за унапређење у настави или организовању различитих активности (радионица, едукација, екскурзија). За две и по године постојања, на ЕкоБлогу су детаљно обрађиване теме као што су климатске промене, одрживи развој, управљање отпадом, обновљиви и необновљиви извори енергије, пољопривреда, биодиверзитет и занимљивости које прате припаднике свих царстава живог света. Сви аутори и дописници ЕкоБлога су уједно и чланови удружења Екогенеза који заједничким трудом и ангажовањем доприносе развоју и успеху портала.

Позивамо вас да се придружите великом броју људи који желе да уче о биологији и екологији и пратите редовно текстове које објављујемо на порталу ekoblog.rs

0
објављених текстова
0
посета месечно
0
аутора